200 gramų | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | ryžiai (virti) |
250 gramų | jautiena (kumpis, rūkytas) |
0.5 vieneto | agurkų (ilgavaisiai) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų salotos su bulvėmis
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Duonos užkandėlė
- Baltoji mišrainė kitaip
- Mišrainė "Dovana"
- Salotos su krevetėmis ir grybais
- Konservuotų grybų salotos
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
- Salotos su liežuviu
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Fantastiškos salotos
- Mišrainė „Sanpaulija“
- Makaronų mišraine su majonezu
- Traškios salotos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Žirnelių salotos su kumpiu
- Salotos su vištiena
- Burokėlių salotos su porais
- Mišrainė su mėsa
- Pievagrybių mišrainė
Kumpio salotos krepšeliuose
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Druska
-
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Jautiena, kumpis, rūkytas,
250 gramų -
Agurkai, ilgavaisiai,
0.5 vieneto - Svogūnai, laiškai
- Krapai
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą. 1 val. ją šaldome. Tuomet formuojame krepšelius ir kepame 170°C temperatūros orkaitėje (jei neturite laiko, galima naudoti ir prekybos centruose parduodamus jau pagamintus krepšelius). Iškepusius krepšelius iš karto išimame iš formelių ir atvėsiname. Salotoms ryžius sumaišome su kumpio ir agurko kubeliais, susmulkintais žalumynais ir majonezu. Į atvėsintus krepšelius dedame salotų ir papuošiame agurko griežinėliais bei svogūnų laiškais. Skanaus!