260 gramų | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | kakava (milteliai) |
250 gramų | sviestas (minkštas) |
100 gramų | cukraus pudra (pabarstyti) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | kiaušiniai (baltymas, lengvai išplaktas) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstyti) |
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
- Sausainiai „Bangelės“
- Sausainiai su krakmolu
- Imbieriniai elniukai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Sausainiai su migdolais
- Sausučiai
- Aguoniniai sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Krekeriai
- Desertinis sausainis Aukselis
- Trapi širdelė
- Imbierinės žvaigždės
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Redos sausainiai
- Graikinių riešutų sausainiai
- Sausainiukai
- Paplotėliai su bananais
Austriški šokoladiniai sausainiai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
260 gramų -
Kakava, milteliai,
5 valgomieji šaukštai -
Sviestas, minkštas,
250 gramų -
Cukraus pudra, pabarstyti,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymas, lengvai išplaktas,
3 valgomieji šaukštai - Cukraus pudra, pabarstyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.
Komentarai (5)
-
Tuk tuk
2015-03-22 07:55
Kaip suprasti zvagzdutes formos o paskui W raides formos????