Populiariausi receptai šią savaitę

Austriški šokoladiniai sausainiai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi.
Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į paruoštas skardas išspausti W formos sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Tuk tuk 2015-03-22 07:55

    Kaip suprasti zvagzdutes formos o paskui W raides formos????


Daugiau receptų