500 gramų | kiauliena (malta) | |
1 pakelis | makaronai (lakštai lazanijai) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 skardinė | pomidorai (konservuoti) | |
5 gramai | druska | |
1 sauja | sūris (DŽIUGAS, tarkuotas) | |
Padažui: | ||
80 gramų | sviestas | |
40 gramų | miltai | |
1 stiklinė | pienas | |
1 sauja | sūris ( tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprastoji lazanija
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Lazanija su jautiena
- Makaronų apkepas su sūriu
- Lazanija su moliūgais
- Garfildo lazanija
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Makaronų vamzdelių apkepas
- Makaronų apkepas su varške
- Lazanija su lašiša
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Makaronų su dešra apkepas
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Makaronų apkepas
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Mano užkepėlė
- Netikra lazanija
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Įdaryta lazanija
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
Lazanija
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Makaronai, lakštai lazanijai,
1 pakelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai, konservuoti,
1 skardinė -
Druska,
5 gramai -
Sūris, DŽIUGAS, tarkuotas,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
80 gramų -
Miltai,
40 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną supjaustykite ir pakepinkite. Sudėkite faršą, konservuotus pomidorus ar pomidorų padažą. Įberkite druskos, pipirų. Kitoje keptuvėje išlydykite sviestą, maišant pamažu suberkite miltus, supilkite pieną ir suberkite Džiugo sūrį. Į kepimo indą dėkite pirmą sluoksnį makaronų lakštų, ant viršaus pilkite kepto faršo, tada apšlakstykite padažu. Toliau sluoksniuokite ta pačia tvarka. Viršutinis sluoksnis turi būti makaronų lakštai. Gausiai apliekite likusiu padažu ir pabarstykite Džiugo sūriu. Kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.