Pievagrybius, ridikėlius ir kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinių griežinėlius perpjaukite per pusę.
Į salotinę įklokite salotų lapus ir ant jų sluoksniais sudėkite visas sudėtines dalis.
Salotas užpilkite padažu ir papuoškite ridikėliais bei svogūnų laiškais.
Ypatingosios kiaušinių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | pievagrybiai (konservuoti) |
| 10 vienetų | ridikėliai |
| 5 vienetai | salotos (lapai) |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| 3 valgomieji šaukštai | jogurtas |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Baravykų salotos su padažu
-
Linos makaronų mišrainė
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Salotos su silke
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Salotos su jautiena
-
Salotos su mėsa
-
Rusiška mišrainė
Ypatingosios kiaušinių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Pievagrybiai, konservuoti,
150 gramų -
Ridikėliai,
10 vienetų -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Jogurtas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Baltieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius, ridikėlius ir kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinių griežinėlius perpjaukite per pusę.
Į salotinę įklokite salotų lapus ir ant jų sluoksniais sudėkite visas sudėtines dalis.
Salotas užpilkite padažu ir papuoškite ridikėliais bei svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
