Pievagrybius, ridikėlius ir kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinių griežinėlius perpjaukite per pusę.
Į salotinę įklokite salotų lapus ir ant jų sluoksniais sudėkite visas sudėtines dalis.
Salotas užpilkite padažu ir papuoškite ridikėliais bei svogūnų laiškais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ypatingosios kiaušinių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | pievagrybiai (konservuoti) |
10 vienetų | ridikėliai |
5 vienetai | salotos (lapai) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
3 valgomieji šaukštai | jogurtas |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
šiek tiek | baltieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų mišrainė su žirneliais
-
Pupelių mišrainė
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Žiemos mišrainė
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Kiaušinių salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Pievagrybių mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Švežių kopūstų salotos
-
Šprotų salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Grybų mišrainė
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Burokėlių salotos su varške
Ypatingosios kiaušinių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Pievagrybiai, konservuoti,
150 gramų -
Ridikėliai,
10 vienetų -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Jogurtas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Baltieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius, ridikėlius ir kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinių griežinėlius perpjaukite per pusę.
Į salotinę įklokite salotų lapus ir ant jų sluoksniais sudėkite visas sudėtines dalis.
Salotas užpilkite padažu ir papuoškite ridikėliais bei svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...