Vištieną, ananasus, pekino kopūstą ir grybus susmulkinti.
Išmaišyti su sojų daigais.
Padažui:
Jogurtą išmaišyti su kario prieskoniais, majonezu, cukrumi, druska ir pipirais.
Puikų skonį priduoda pakepinti kedro riešutai, raudonieji ir juodieji serbentai (kai nėra šviežių tinka šaldyti).
Vištienos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pekino kopūstai |
100 gramų | ananasų (konservuoti) |
100 gramų | grybai (konservuoti, kiniški) |
100 gramų | soja (pupelių daigai, konservuoti) |
200 mililitrų | jogurtas (natūralus) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | kedro riešutai (skrudinti riešutai) |
1 sauja | raudonieji serbentai (šaldtyti, turėjau ir juodųjų) |
200 gramų | vištienos filė (virta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Salotos su mėsa
- Mišrainė "Grybukas"
- Mišrainė krepšelyje
- Krevečių salotos su kriaušėmis
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Tunų ir kukurūzų salotos
- Sluoksniuotos silkės salotos
- Azijos salotos
- Mišrainė su krabais
- Jautienos salotos
- Salotos su vištiena
- Itališkos salotos
- Škvalas
- Vištienos ir triušienos salotos
- Velykinės salotos "Saulė"
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Grybų salotos su bulvėmis
- Slovakiška mišrainė
- Balta mišrainė
Vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pekino kopūstai
-
Ananasai, konservuoti,
100 gramų -
Grybai, konservuoti, kiniški,
100 gramų -
Soja, pupelių daigai, konservuoti,
100 gramų -
Jogurtas, natūralus,
200 mililitrų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kedro riešutai, skrudinti riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonieji serbentai, šaldtyti, turėjau ir juodųjų,
1 sauja -
Vištienos filė, virta,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną, ananasus, pekino kopūstą ir grybus susmulkinti.
Išmaišyti su sojų daigais.
Padažui:
Jogurtą išmaišyti su kario prieskoniais, majonezu, cukrumi, druska ir pipirais.
Puikų skonį priduoda pakepinti kedro riešutai, raudonieji ir juodieji serbentai (kai nėra šviežių tinka šaldyti).
Reklama:
Komentarai (3)
-
DONATA
2012-02-06 11:21
:super: :super: :super: :super: :super: :super: RECEPTAS :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...