Slyvos nuplaunamos, išimami kauliukai, supjaustomos skiltelėmis, fermentinis sūris — šiaudeliais, česnakas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus. Viskas atsargiai maišoma dviem šakutėm.
Valgoma vakarienei.

Ryžių su slyvomis mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 vienetų | slyvos |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Baltosios salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Kiaušinių salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Tuno salotos
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Salotos su liežuviu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Karštos šparagų salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Rūkytos menkės salotos
Ryžių su slyvomis mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
10 vienetų -
Ryžiai, virti,
1 stiklinė -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvos nuplaunamos, išimami kauliukai, supjaustomos skiltelėmis, fermentinis sūris — šiaudeliais, česnakas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus. Viskas atsargiai maišoma dviem šakutėm.
Valgoma vakarienei.
Reklama:
Komentarai (3)
-
armonik
2009-03-23 13:33
as dariau truputi kitaip, pas mane buvo like virtu ryziu, driau panasiu receptu, bet vietoj slyvu dejau ka turejau ( dziovintu persiku, razinu) visai gerai gavosi ir greitai ir skanu :) :-D
tik nepamirskit kad dziovintus vaisius reikia nuplikyti kad isbrinktu.
-
(anonimas)
2009-03-03 17:12
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...