Šaltalankių gaiva
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
600 mililitrų | šaltalankis |
600 mililitrų | vanduo |
270 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
2.
Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.
3.
Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų sultys
- Šaltalankio sultys
- Juodųjų serbentų - arbūzų sultys
- Apelsinų gaiva
- Mėtinis limonadas
- Džiovintų vaisių nuoviras
- Kmynų gėrimas
- Pieno - braškų kokteilis
- Mėlynių gėrimas
- Bazilikų ir citrinos gėrimas
- Vasariškų sulčių asorti
- Vaistai nuo peršalimo
- Arbūzinis gėrimas
- Citrusinių vaisių gėrimas
- Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
- Grybų sultys
- Serbentų skonio ledukai
- Kakava
- Pipirmėtės sultys
- Beržų sula
Šaltalankių gaiva
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Šaltalankis,
600 mililitrų -
Vanduo,
600 mililitrų -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
270 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.
Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...