Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų | antienos |
1 pundelis | salotos |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | gražgarstės |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | sultys (citrinų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bertos salotos
-
Salotos su ančiuviais
-
Keptos salotos su vištiena
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Morkų salotos su česnakais
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Vaisių salotos
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Vegetariškos salotos
-
Gomaae špinatų salotos
-
Daržovių salotos
-
Krabų mišrainė
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena,
350 gramų -
Salotos,
1 pundelis -
Ridikėliai,
4 vienetai - Gražgarstės
-
Krapai,
1 pundelis - Aliejus
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Sultys, citrinų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...