Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų | antienos |
1 pundelis | salotos |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | gražgarstės |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | sultys (citrinų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mišrainė
-
Prancūziškos salotos
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
-
Tuno salotos
-
Sveikos salotos
-
Makaronų salotos su tunu
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Burokėlių mišrainė
-
Sveikos salotos
-
Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Skanumynas
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Tuno mišrainė
-
Mišrainė su pupelėm ir cukinijom
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Obuolio ir moliūgo salotos
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena,
350 gramų -
Salotos,
1 pundelis -
Ridikėliai,
4 vienetai - Gražgarstės
-
Krapai,
1 pundelis - Aliejus
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Sultys, citrinų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...