Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 350 gramų | antienos |
| 1 pundelis | salotos |
| 4 vienetai | ridikėliai |
| šiek tiek | gražgarstės |
| 1 pundelis | krapai |
| šiek tiek | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | sultys (citrinų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Gaivios salotos
-
Krevečių salotos su vyšniomis
-
Salotos „Sniegena“
-
Sveikuolių salotos
-
Dešros salotos
-
Ridikų salotos
-
Makaronai su baklažanais
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Išvirtų salierų salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Silkės salotos
-
Sveikos salotos
-
Širdžių salotos
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Sodo salotos
-
Avokadų salsa
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
-
Vengriškos bulvių salotos
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena,
350 gramų -
Salotos,
1 pundelis -
Ridikėliai,
4 vienetai - Gražgarstės
-
Krapai,
1 pundelis - Aliejus
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Sultys, citrinų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
