Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų | antienos |
1 pundelis | salotos |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | gražgarstės |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | sultys (citrinų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Salierų salotos
-
Salotos
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Sveikos salotos
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Sluoksniuotos salotos
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Avokadų salsa
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Populiarioji mišrainė
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Salotos su grūdėta varške
-
Ryškios salotos
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena,
350 gramų -
Salotos,
1 pundelis -
Ridikėliai,
4 vienetai - Gražgarstės
-
Krapai,
1 pundelis - Aliejus
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Sultys, citrinų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...