Burokėlių mišrainė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | burokėliai (virti) |
| 1 vienetas | silkė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | žalumynų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
2.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
3.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Bavarijos salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Karštos šparagų salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Salotos „Spark“
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Suomiškos salotos
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Kuskuso salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Karštos vištienos salotos
Burokėlių mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irutė
2024-09-01 21:31
Patiko
-
Julita
2013-08-05 16:50
Super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
