
Burokėlių mišrainė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | burokėliai (virti) |
1 vienetas | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
2.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
3.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su avokadu
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Rudmėsių salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Mėsos mišrainė
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Balta mišrainė
-
Silkės tortas
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Pupelių mišrainė su padažu
Burokėlių mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irutė
2024-09-01 21:31
Patiko
-
Julita
2013-08-05 16:50
Super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...