![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Burokėlių mišrainė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | burokėliai (virti) |
1 vienetas | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
2.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
3.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Neringos salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Skani sūrio mišrainė
-
Tuno salotos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Škvalas
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Bulvių mišrainė
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Cukinija su ančiuviais
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Kumpio salotos su ananasais
Burokėlių mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Julita
2013-08-05 16:50
Super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...