Burokėlių mišrainė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | burokėliai (virti) |
| 1 vienetas | silkė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | žalumynų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
2.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
3.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Krabų mišrainė
-
Veršienos salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Rusiškos salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Karštos bulvių salotos
-
Silkės salotos
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Fantastiškos salotos
-
Sluoksniuotos salotos
Burokėlių mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irutė
2024-09-01 21:31
Patiko
-
Julita
2013-08-05 16:50
Super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
