Burokėlių mišrainė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | burokėliai (virti) |
| 1 vienetas | silkė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | žalumynų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
2.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
3.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Neapolio salotos
-
Skanumynas
-
Veršienos salotos
-
Makaronų mišrainė
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Brokolių salotos
-
Balta mišrainė
-
Kalmarų salotos
-
Salotos „Drakonas“
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Pupelių mišrainė
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Ryžių salotos
Burokėlių mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irutė
2024-09-01 21:31
Patiko
-
Julita
2013-08-05 16:50
Super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
