1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | brokoliai |
1 vienetas | imbieras |
1 vienetas | vištiena (filė) |
0.5 vieneto | pipirai (čili) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
- Avinžirnių salotos
- Gaivios daržovių salotos
- Klasikinės graikiškos salotos
- Žaliosios graikiškos salotos
- Maistingos ir vasariškos salotos
- Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
- Slovakiškos kopūstų salotos
- Kopūstų salotos su slyvomis
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Gaivios salotos su vištiena
- Morkų salotos
- Vasariškos daržovių salotos
- Salotos su vištiena ir Pamelo greipfrutu
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Mišrainė su avokadu
- Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
- Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
- Avokadų salotos
- Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
Salotos iš brokolių su vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 vienetas -
Vištiena, filė,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.