Vaisių salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | trešnės |
2 vienetai | bananai |
2 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | apelsinų |
2 vienetai | nektarinų |
4 valgomieji šaukštai | jogurtas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Visus vaisius nuplauti, paruošti (nulupti žievę, išimti sėklas..).
2.
Supjaustome viską postambiai. Užpilame mėgstamu šaltu jogurtu, išmaišome ir mėgaujamės.
3.
Vaisius ir uogas renkamės pagal save, arba tiesiog ką turim tą dedam.
Konservuoti ananasai paryškina skonį, kiviai tobulai paįvairins bet kokias jau pamėgtas vaisių salotas. :)
Konservuoti ananasai paryškina skonį, kiviai tobulai paįvairins bet kokias jau pamėgtas vaisių salotas. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žalios salotos
- Skaniausia mišrainė
- Ridikų salotos
- Graikiškos salotos (tikros)
- Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
- Greitos kopūstų salotos prie mėsos
- Pekino salotos
- Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Gaivios salotos
- Gaivios salotos su vištiena
- Vaisių salotos
- Graikiškos agurkų salotos
- Salotos "ale cezaris"
- Makaronų salotos su kumpiu
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Avokado salotos su riešutais
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Vasariškos salotos
- Morkų salotos vaikučiams
Vaisių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Trešnės,
100 gramų -
Bananai,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Nektarinai,
2 vienetai -
Jogurtas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus vaisius nuplauti, paruošti (nulupti žievę, išimti sėklas..).
Supjaustome viską postambiai. Užpilame mėgstamu šaltu jogurtu, išmaišome ir mėgaujamės.
Vaisius ir uogas renkamės pagal save, arba tiesiog ką turim tą dedam.
Konservuoti ananasai paryškina skonį, kiviai tobulai paįvairins bet kokias jau pamėgtas vaisių salotas. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...