
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | avokadų |
2 vienetai | pomidorai |
0.5 vieneto | greipfrutai |
8 vienetai | alyvuogių (žalios) |
1 pundelis | kalendra (lapai) |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
2.
Tada supjaustyti pomidorus.
3.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
4.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Ryškios salotos
-
Agurklių ir paprikų salotos
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Pavasarinės salotos
-
Gaivios salotos
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Burokėlių salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Pomidorų ir agurkų salotos
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Pomidorų salotos
-
Avinžirnių salotos
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Greipfrutai,
0.5 vieneto -
Alyvuogės, žalios,
8 vienetai -
Kalendra, lapai,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Balzaminis actas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
Tada supjaustyti pomidorus.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...