Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | avokadų |
2 vienetai | pomidorai |
0.5 vieneto | greipfrutai |
8 vienetai | alyvuogių (žalios) |
1 pundelis | kalendra (lapai) |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
2.
Tada supjaustyti pomidorus.
3.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
4.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Įdaryti obuoliai
- Ropinės salotos
- Žalioji mišrainė
- Gaiviosios morkų salotos
- Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
- Ispaniškos salotos
- Saldžios morkos
- Salotos ananase
- Ispaniškos pomidorų salotos
- Slovakiškos kopūstų salotos
- Gaivi silkės mišrainė
- Skaniosios cukinijų salotos
- Salotos iš ridikėlių
- Daržovių mišrainė
- Iškylos salotos su morkomis
- Burokėlių ir kopūstų salotos
- Daniškos salotos
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Rudenėlio salotos su moliūgu
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Greipfrutai,
0.5 vieneto -
Alyvuogės, žalios,
8 vienetai -
Kalendra, lapai,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Balzaminis actas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
Tada supjaustyti pomidorus.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...