
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | avokadų |
2 vienetai | pomidorai |
0.5 vieneto | greipfrutai |
8 vienetai | alyvuogių (žalios) |
1 pundelis | kalendra (lapai) |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
2.
Tada supjaustyti pomidorus.
3.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
4.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Aisberg salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Sveikos tuno salotos
-
Skaniosios tuno salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Sveikuolių salotos
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Įvairių daržovių salotos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Agurkų salotos
-
Cezario salotos
-
Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
-
Gaivios vasaros salotos
-
Sūrio salotos su garstyčiomis
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Greipfrutai,
0.5 vieneto -
Alyvuogės, žalios,
8 vienetai -
Kalendra, lapai,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Balzaminis actas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
Tada supjaustyti pomidorus.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...