Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
AUTORIUS:
Alma
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas avokadų
2 vienetai pomidorai
0.5 vieneto greipfrutai
8 vienetai alyvuogių (žalios)
1 pundelis kalendra (lapai)
1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis balzaminis actas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.
2.
Tada supjaustyti pomidorus.
3.
Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.
4.
Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Avokadą perpjauti per pusę, išimti kaulą, išskobti avokadą nuo odelės ir supjaustyti stambiais gabalais.

  2. Tada supjaustyti pomidorus.

  3. Greipfrutą nulupti taip, jog neliktų baltų karčių odelių ir taip pat supjaustyti stambiai.

  4. Viską sudėti į dubenį ir paskaninti keliomis per pusę perpjautomis alyvuogėmis, kalendros lapeliais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.

Receptą atsiuntė Alma
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų