Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.

Burokėlių ir spanguolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | burokėliai (virti) |
3 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | spanguolės (šviežios) |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurklių ir paprikų salotos
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Sidabražolės
-
Vaisių salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Kaliaropių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Skaniausia mišrainė
-
Tuno salotos
-
Pekino salotos
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Vaisių salotos „Romeo“
-
Salotos su grūdėta varške
-
Gelteklių salotos
Burokėlių ir spanguolių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
400 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Spanguolės, šviežios,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...