Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.

Burokėlių ir spanguolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | burokėliai (virti) |
3 vienetai | obuoliai |
0.5 stiklinės | spanguolės (šviežios) |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos ananase
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Morkų salotos su agurkais
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Korėjietiškos morkos
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Agurklės salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Arbūzas
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Trispalvės salotos
-
Salotos iš ridikėlių
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
Burokėlių ir spanguolių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
400 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Spanguolės, šviežios,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...