Šviežių grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (ar raudonikiai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės (šaknis) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
- Burokėlių ir paprikų mišrainė
- Krevečių salotos su padažu
- Marinuotų burokėlių salotos
- Morkų salotos su apelsinais
- Vištienos salotos
- Vištienos ir triušienos salotos
- Sveikos salotos
- Džiovintų vaisių salotos
- Naminė (Balta) mišrainė
- Organizmą stiprinanti mišrainė
- Mišrainė su mėsa
- Šparagų salotos
- Ajerų salotos
- Sojų salotos
- Pomidorų ir grybų salotos
- Brokolių ir krabų lazdelių salotos
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Žalioji kiaušinienė
- Ropinės salotos
Šviežių grybų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, ar raudonikiai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Petražolės, šaknis
- Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...