
Šviežių grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (ar raudonikiai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės (šaknis) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų puota
-
Raudona mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Aštrios morkų salotos
-
Gomaae špinatų salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Silkės salotos
-
Pupelių salotos
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Kopūstų salotos
-
Burokėlių salotos su varške
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Šviežių grybų salotos
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Salotos su pupelėmis
Šviežių grybų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, ar raudonikiai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Petražolės, šaknis
- Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...