![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šviežių grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (ar raudonikiai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės (šaknis) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Sveikos salotos
-
Svogūnai su actu
-
Salotos su pupelėmis
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Krevečių salotos su padažu
-
Morkų mišrainė
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Pikantiškos morkų salotos
-
Ridikų salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Burokėlių salotos su varške
-
Gomaae špinatų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
Šviežių grybų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, ar raudonikiai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Petražolės, šaknis
- Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švieži grybai nuvalomi, supjaustomi (mažos kepurėlės nepjaustomos). Į pasūdytą verdantį vandenį sudedami krapai, petražolė, lauro lapelis, grybai — viskas verdama 15 min. Tada grybai išgriebiami, ataušinami, sudedami į salotinę kartu su supjaustyta virta petražolės šaknimi ir užpilami grietine. Puošiama grybų kepurėlėmis ir krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...