Tobulieji varškėčiai
AUTORIUS:
Eisvina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Varškėčius skaniausia valgyti su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Varškėčius skaniausia valgyti su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Eisvina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų varškė (liesa)
1 vienetas kiaušinis
2 saujelės miltai
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Varškę sutriname šakute. Mušame į masę kiaušinį ir išmaišome.
2.
Beriame cukrų bei miltus ir išmaišome viską. Miltų reikia nepadauginti, masė turi gautis minkšta.
3.
Imame gabalėlį paruoštos tešlos ir rankose formuojame paplotėlius. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame iš abiejų pusių, kol apskrunda.
4.
Valgome su grietine ar uogiene. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Tobulieji varškėčiai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Varškėčius skaniausia valgyti su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Eisvina
Gaminimo eiga:
  1. Varškę sutriname šakute. Mušame į masę kiaušinį ir išmaišome.

  2. Beriame cukrų bei miltus ir išmaišome viską. Miltų reikia nepadauginti, masė turi gautis minkšta.

  3. Imame gabalėlį paruoštos tešlos ir rankose formuojame paplotėlius. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame iš abiejų pusių, kol apskrunda.

  4. Valgome su grietine ar uogiene. Skanaus!

Receptą atsiuntė Eisvina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų