Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Paprasti baltarusiški žagarėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinės dėžutės
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Sausainukai su cinamonu
-
„Torketti“
-
Riešutinės širdelės
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Imbieriniai sausainukai
-
Florentinai
-
Gardūs kokosiniai sausainiukai
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Sausainiai „Bangelės“
-
Migdolų nuga
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Kepta eglutė
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Barankėlės
Paprasti baltarusiški žagarėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Grietinė
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...