Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
Paprasti baltarusiški žagarėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Sausainiai su uogiene
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Trapūs žagarėliai
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Meilės sausainiai
-
Vaikystės skarelės
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Apelsininiai keksiukai
-
Sezamo sausainiai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Skanios širdelės
-
Burnoje tirpstantys morengai
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Redos sausainiai
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Paprasti baltarusiški žagarėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Grietinė
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
