Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
Paprasti baltarusiški žagarėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su migdolais
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Sausainiai su obuoliais
-
Kokosiniai sausainiai
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
-
Meduoliai
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Sausučiai
-
Kamelijos skanėstas
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Amerikietiški sausainiai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Šventiniai sausainiai
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Sausainukai su cinamonu
Paprasti baltarusiški žagarėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Grietinė
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
