Liežuvio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
300 gramų | bulvių (virtos) |
200 gramų | morkos (virtos) |
200 gramų | obuoliai |
1.5 stiklinės | majonezas |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio su sūriu salotos
- Gardžiosios vištienos salotos
- Ryžių salotos su žuvimi
- Rudmėsių salotos
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Saldžios vištienos salotos
- Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Marinuotų agurkų salotos
- Močiutės burokėlių salotos
- Bulgariškos pupelių salotos
- Mišrainė "Auksinė žuvelė"
- Pievagrybiai su svogūnais
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Salotos "Ananasas"
- Sluoksniuota vištienos mišrainė
- Salotos su slyvomis
- Mišrainė su mėsa
- Silkė su borukėliais
- Bulvių salotos su kumpiu
Liežuvio salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio liežuvis, virtas,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Morkos, virtos,
200 gramų -
Obuoliai,
200 gramų -
Majonezas,
1.5 stiklinės - Actas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...