
Liežuvio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
300 gramų | bulvių (virtos) |
200 gramų | morkos (virtos) |
200 gramų | obuoliai |
1.5 stiklinės | majonezas |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių mišrainė
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Vištienos salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Ryžių salotos
-
Rūkytos menkės salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Bulvių salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Salotos su mėsa
-
Morkų - agurkų salotos
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Salotos su krekeriais
-
Suomiškos salotos
Liežuvio salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio liežuvis, virtas,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Morkos, virtos,
200 gramų -
Obuoliai,
200 gramų -
Majonezas,
1.5 stiklinės - Actas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...