
Liežuvio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
300 gramų | bulvių (virtos) |
200 gramų | morkos (virtos) |
200 gramų | obuoliai |
1.5 stiklinės | majonezas |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykų salotos
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Mišrainė "Dovana"
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Makaronų mišrainė
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Linos makaronų mišrainė
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Salierų salotos su riešutais
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Salotos su vištiena
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Kumpio mišrainė
-
Cukinija su ančiuviais
Liežuvio salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio liežuvis, virtas,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Morkos, virtos,
200 gramų -
Obuoliai,
200 gramų -
Majonezas,
1.5 stiklinės - Actas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...