
Liežuvio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
300 gramų | bulvių (virtos) |
200 gramų | morkos (virtos) |
200 gramų | obuoliai |
1.5 stiklinės | majonezas |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cezario salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Mišrainė su mėsa
-
Salotos su silke
-
Paprikų laiveliai
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Virtų pupų mišrainė
-
Salotos "Ananasas"
-
Burokėlių mišrainė
-
Avokadų salotos
-
Lengva silkė
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Skaniosios salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Neringos salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Makaronai su baklažanais
-
Kiaušinių mišrainė
Liežuvio salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio liežuvis, virtas,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Morkos, virtos,
200 gramų -
Obuoliai,
200 gramų -
Majonezas,
1.5 stiklinės - Actas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...