
Liežuvio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
300 gramų | bulvių (virtos) |
200 gramų | morkos (virtos) |
200 gramų | obuoliai |
1.5 stiklinės | majonezas |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Konservuotų grybų salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Baltosios salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Mišarine "Paberžis"
-
Baltos salotos su dešra
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Pupelių mišrainė
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Mišrainė krepšelyje
-
Dešros salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Lengvos pavasario salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Salotos „Irida“
-
Pievagrybių mišrainė
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Tuno salotos su feta sūriu
Liežuvio salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio liežuvis, virtas,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Morkos, virtos,
200 gramų -
Obuoliai,
200 gramų -
Majonezas,
1.5 stiklinės - Actas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...