Karštas raudonas vynas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek apelsinų (žievelė, juostelėm)
100 gramų razinos
100 gramų migdolai
2 litrai raudonas vynas
10 vienetų gvazdikėliai
2 vienetai cinamonas (lazdelės)
200 mililitrų cukrus
200 mililitrų degtinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštas raudonas vynas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų