Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.
Karštas raudonas vynas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | apelsinų (žievelė, juostelėm) |
100 gramų | razinos |
100 gramų | migdolai |
2 litrai | raudonas vynas |
10 vienetų | gvazdikėliai |
2 vienetai | cinamonas (lazdelės) |
200 mililitrų | cukrus |
200 mililitrų | degtinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Berry-Infused kokteilis
- Vyno gaminimas
- Arbūzinis punšas
- Putojančio vyno–žagarės kokteilis
- Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
- Putojantis vynas su spanguolėmis
- Vyno ir romo punšas
- „Greipfrutinis mimosa“
- Braškių skonio putojantis vynas
- Karštas raudonas vynas
- Žiemos arbata
- Putojančio vyno kokteilis su citrina
- Putojančio vyno kokteilis
- Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
- Vyno kokteilis
- Romo ir ledų kokteilis
- Citrusinis punšas
- Kokteilis "Kosmopolitanas"
- Arbatos punčas
- Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
Karštas raudonas vynas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Apelsinai, žievelė, juostelėm
-
Razinos,
100 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Raudonas vynas,
2 litrai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų -
Cinamonas, lazdelės,
2 vienetai -
Cukrus,
200 mililitrų -
Degtinė,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...