Vyno ir romo punšas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo cukrus
0.5 litro vanduo
3 vienetai citrinos
0.5 litro baltas vynas (pusiau sausas)
150 mililitrų romas (baltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį užkaiskite ant ugnies, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirpsta cukraus granulės.
Vandenį atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Po to į vandenį įmaišykite vyną ir romą.
Citrinas supjaustykite griežinėliais ir suberkite į punčą.
Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyno ir romo punšas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vandenį užkaiskite ant ugnies, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirpsta cukraus granulės.
Vandenį atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Po to į vandenį įmaišykite vyną ir romą.
Citrinas supjaustykite griežinėliais ir suberkite į punčą.
Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų