Vandenį užkaiskite ant ugnies, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirpsta cukraus granulės.
Vandenį atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Po to į vandenį įmaišykite vyną ir romą.
Citrinas supjaustykite griežinėliais ir suberkite į punčą.
Skanaus :)
Vyno ir romo punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | cukrus |
0.5 litro | vanduo |
3 vienetai | citrinos |
0.5 litro | baltas vynas (pusiau sausas) |
150 mililitrų | romas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyno gaminimas
- Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
- Putojančio vyno kokteilis su citrina
- Žiemos arbata
- Kokteilis „Sniego karalienė“
- Apelsinų sulčių ir putojančio vyno gėrimas
- Karštas raudonas vynas
- Karštas vynas nuo kosulio
- Spanguolių kokteilis
- Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
- Apelsininis putojančio vyno kokteilis
- Citrininis putojančio vyno punšas
- Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
- Citrusinis punšas
- Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
- Romo ir ledų kokteilis
- Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
- Arbūzinis punšas
- Kokteilis „Sausas Martinis“
- Kalėdinis vynas
Vyno ir romo punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 kilogramo -
Vanduo,
0.5 litro -
Citrinos,
3 vienetai -
Baltas vynas, pusiau sausas,
0.5 litro -
Romas, baltas,
150 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį užkaiskite ant ugnies, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirpsta cukraus granulės.
Vandenį atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Po to į vandenį įmaišykite vyną ir romą.
Citrinas supjaustykite griežinėliais ir suberkite į punčą.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...