Smulkiai supjaustyta apelsino žievelė užpilama vynu ir palaikoma 10 minučių.
Nukošiama, įmaišoma cukraus pudra ir išpilstoma į taures.
Aromatinis vynas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | raudonas vynas |
| 1 vienetas | apelsinų (žievelė) |
| 100 gramų | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vermuto punšas
-
Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
-
Vyno ir romo punšas
-
Arbūzinis punšas
-
Vyno kokteilis
-
Žiemos arbata
-
Putojančio vyno–žagarės kokteilis
-
Apelsininis putojančio vyno kokteilis
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Arbatos punčas
-
Putojančio vyno kokteilis
-
Aromatinis vynas
-
Kokteilis „Sniego karalienė“
-
Putojantis vynas su spanguolėmis
-
Braškių skonio putojantis vynas
-
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
-
Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Naminis vynas
Aromatinis vynas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Apelsinai, žievelė,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyta apelsino žievelė užpilama vynu ir palaikoma 10 minučių.
Nukošiama, įmaišoma cukraus pudra ir išpilstoma į taures.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
