Karštas vynas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų raudonas vynas (saldus)
4 vienetai cinamonas (lazdelės)
200 gramų cukrus
1 valgomasis šaukštas medus
šiek tiek gvazdikėliai
3 vienetai žirniai (džiovinti)
2 vienetai juodieji pipirai
3 vienetai citrinos (griežinėliai)
4 vienetai uogos (mėlynės ar avietės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Supilkite vyną į nedidelį puodą, berkite cukrų, prieskonius ir nuolat maišydami kaitinkite 5- 7 minutes. Kiek pravėsus dėkite citrinų griežinėlius, medų ir uogas. Puikiai tiks gerti atvėsus orams :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštas vynas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supilkite vyną į nedidelį puodą, berkite cukrų, prieskonius ir nuolat maišydami kaitinkite 5- 7 minutes. Kiek pravėsus dėkite citrinų griežinėlius, medų ir uogas. Puikiai tiks gerti atvėsus orams :)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų