Citrusinis punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | ledukai |
700 mililitrų | vynas (baltas) |
2 vienetai | apelsinų |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustykite ir į punšo dubenį sudėkite apelsinus ir citriną. Suberkite ledukus ir supilkite putojantį bei baltąjį vyną. Įmaišykite cukrų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
- Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
- Kokteilis „Sausas Martinis“
- Putojančio vyno kokteilis su citrina
- Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
- Putojančio vyno ir sulčių punšas
- Aromatinis vynas
- Putojančio vyno kokteilis
- Šalta arbata su alkoholiu
- Agrastų vynas
- Karštas vynas
- Putojančio vyno–žagarės kokteilis
- Putojantis vynas su spanguolėmis
- Karštas vynas nuo kosulio
- Spanguolių kokteilis
- Vyno kokteilis
- Naminis vynas
- Romo ir ledų kokteilis
- Kalėdinis vynas
- Karštas raudonas vynas
Citrusinis punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Ledukai
-
Vynas, baltas,
700 mililitrų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite ir į punšo dubenį sudėkite apelsinus ir citriną. Suberkite ledukus ir supilkite putojantį bei baltąjį vyną. Įmaišykite cukrų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...