Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Arbūzinis punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | aviečių |
600 gramų | arbūzų |
1 litras | putojančio vyno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrusinis punšas
- Apelsinų sulčių ir putojančio vyno gėrimas
- Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
- Vyno ir romo punšas
- Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
- Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
- Vyno gaminimas
- Žiemos arbata
- Agrastų vynas
- Putojantis vynas su spanguolėmis
- Berry-Infused kokteilis
- Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
- Romo ir ledų kokteilis
- Kokteilis "Kosmopolitanas"
- Putojančio vyno kokteilis su citrina
- Naminis vynas
- Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
- Kokteilis „Sausas Martinis“
- Vyno kokteilis
- Spanguolių kokteilis
Arbūzinis punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
100 gramų -
Arbūzai,
600 gramų -
Putojantis vynas,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...