Arbūzinis punšas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių
600 gramų arbūzų
1 litras putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Arbūzinis punšas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų