Braškes sudėti į didelį ąsotį.
Užpilti cukrumi ir pilti brendį. Laikyti 8 valandas šaldytuve.
Tada supilti atšaldytą vyną.
Prieš patiekiant į taures įdėti keletą braškių.
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 300 gramų | braškės |
| 75 gramai | cukrus |
| 75 mililitrai | brendis |
| 1 butelis | vynas (sausas, raudonas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškinis putojantis vynas
-
Žiemos arbata
-
Kalėdinis vynas
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Apelsininis putojančio vyno kokteilis
-
Citrininis putojančio vyno punšas
-
Vyno kokteilis
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
-
Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
-
Vyno ir romo punšas
-
„Greipfrutinis mimosa“
-
Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
-
Arbūzinis punšas
-
Arbatos punčas
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Karštas vynas
-
Aromatinis vynas
-
Vyno gaminimas
-
Spanguolių kokteilis
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Braškės,
300 gramų -
Cukrus,
75 gramai -
Brendis,
75 mililitrai -
Vynas, sausas, raudonas,
1 butelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes sudėti į didelį ąsotį.
Užpilti cukrumi ir pilti brendį. Laikyti 8 valandas šaldytuve.
Tada supilti atšaldytą vyną.
Prieš patiekiant į taures įdėti keletą braškių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
