Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.

Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | silkių filė |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pievagrybiai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
3.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Burokėlių salotos
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Sojų salotos
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Salotos su liežuviu
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Pupų salotos
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Šventiškos salotos su argulomis
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Silkių filė
- Svogūnai
- Morkos
- Pievagrybiai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...