Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.

Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | silkių filė |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pievagrybiai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
3.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su tunu
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Linos makaronų mišrainė
-
Vinigretas
-
Tuno salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Bulvių salotos
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salotos su vištiena
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Silkių filė
- Svogūnai
- Morkos
- Pievagrybiai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...