Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | silkių filė |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pievagrybiai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
3.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrios salotos
- Salotos su jautiena
- Sočios špinatų salotos su mėsa
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Pievagrybių mišrainė
- Mišrainė „Sanpaulija“
- Kepenėlių mišrainė su grybais
- Kiaušinių mišrainė
- Karštos kukurūzų salotos
- Mišrainė "Staigmena"
- Salotos su krevetėmis ir grybais
- Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
- Grybų salotos su bulvėmis
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Brokolių salotos
- Sluoksniuota vištienos mišrainė
- Mišrainė su rūkyta vištiena
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Pupelių salotos
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Silkių filė
- Svogūnai
- Morkos
- Pievagrybiai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...