Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| šiek tiek | silkių filė |
| šiek tiek | svogūnai |
| šiek tiek | morkos |
| šiek tiek | pievagrybiai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
3.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių salotos
-
Burokėlių salotos
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Margosios salotos
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Bavarijos salotos
-
Salotos su silke
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Silkių filė
- Svogūnai
- Morkos
- Pievagrybiai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
