
Silkė vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 litro | vynas (baltas) |
20 gramų | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Vištienos salotos
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Salotos "Ananasas"
-
Salotos „Sniegena“
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Silkė su obuoliais
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Jautienos salotos
Silkė vyno padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1/3 litro -
Citrinų sultys,
20 gramų - Cukrus
- Actas
- Pipirai, juodieji
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...