Silkė vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | silkė |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | agurkų (rauginti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.3 litro | vynas (baltas) |
| 20 gramų | citrinų sultys |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Mišrainė su lašiša
-
Silkės salotos šventėms
-
Azijietiškos salotos su antienos filė
-
Grybai salotų padaže
-
Rudmėsių salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Sočios salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Rusiškos salotos
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Rūkytos menkės salotos
-
Ryžių salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Jautienos mišrainė
-
Mišarine "Paberžis"
-
Keptos krevečių salotos
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
Silkė vyno padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1/3 litro -
Citrinų sultys,
20 gramų - Cukrus
- Actas
- Pipirai, juodieji
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
