
Silkė vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 litro | vynas (baltas) |
20 gramų | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Sodo salotos
-
Grybų mišrainė su žirneliais
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Pupų salotos
-
Salotos
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Salotos su šparagais
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Brokolių salotos su vištiena
Silkė vyno padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1/3 litro -
Citrinų sultys,
20 gramų - Cukrus
- Actas
- Pipirai, juodieji
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...