Šviežių kopūstų salotos su morkomis
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Senovės rytų išminties principas - tobulybė paprastume. Vitaminų šaltinis. Senovės rytų išminties principas - tobulybė paprastume. Vitaminų šaltinis. Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų kopūstai
2 vienetai morkos
1 vienetas svogūnai
1 vienetas agurkų
1 pundelis krapai
5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis cukrus
0.5 žiupsnelio druska
0.5 žiupsnelio pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstus ir agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Morką sutarkuoti burokine tarka. Supjaustyti svogūną ir krapus.
2.
Salotas pasūdyti, pasaldinti, aplieti aliejumi, gerai išmaišyti ir palikti skoniams persisunkti mažiausiai 20 minučių. Skanaus. 

Populiariausi receptai šią savaitę

Šviežių kopūstų salotos su morkomis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Senovės rytų išminties principas - tobulybė paprastume. Vitaminų šaltinis. Aliona
Gaminimo eiga:
  1. Kopūstus ir agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Morką sutarkuoti burokine tarka. Supjaustyti svogūną ir krapus.

  2. Salotas pasūdyti, pasaldinti, aplieti aliejumi, gerai išmaišyti ir palikti skoniams persisunkti mažiausiai 20 minučių. Skanaus. 

Receptą atsiuntė Aliona
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų