Gaivios salotas su sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | pomidorai | |
2 vienetai | agurkų | |
2 vienetai | saldi raudonoji paprika | |
1 vienetas | svogūnai | |
200 gramų | sūris | |
Tešlai: | ||
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | kmynai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
2.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
3.
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
4.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Amerikietiškos kopūstų salotos
- Salotos "Atgaiva"
- Salierų salotos su raugintais agurkais
- Vasariškos salotos
- Saldžiarūgštė pomidorų mišrainė
- Gaivios salotos su avokadu
- Rudenėlio salotos su moliūgu
- Spalvingos makaronų salotos
- Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
- Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
- Ispaniškos pomidorų salotos
- Morkų, obuolių ir mango salotytės
- "Žalių" vitaminų salotos
- Baltagūžių kopūstų salotos
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Žirnelių - salierų salotos
- Vaisių salotos
- Salotos su vištiena ir Pamelo greipfrutu
- Grūdėtos varškės salotos
- Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
Gaivios salotas su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Kmynai
- Pipirai
- Vanduo
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alma
2016-02-03 21:22
O kur miltai?neivardinta kiek
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...