Gaivios salotas su sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 3 vienetai | pomidorai | |
| 2 vienetai | agurkų | |
| 2 vienetai | saldi raudonoji paprika | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 200 gramų | sūris | |
| Tešlai: | ||
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
| šiek tiek | kmynai | |
| šiek tiek | pipirai | |
| šiek tiek | vanduo | |
| šiek tiek | kmynai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
2.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
3.
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
4.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Vaisinės salotos
-
Tuno salotos
-
Ispaniškos salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Traškios salotos
-
Krabų salotos
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Graikiškos agurkų salotos
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Ryškioji mišrainė
-
Pekino kopūstų salotos
-
Gaivios salotos
Gaivios salotas su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Kmynai
- Pipirai
- Vanduo
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alma
2016-02-03 21:22
O kur miltai?neivardinta kiek
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
