
Gaivios salotas su sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | pomidorai | |
2 vienetai | agurkų | |
2 vienetai | saldi raudonoji paprika | |
1 vienetas | svogūnai | |
200 gramų | sūris | |
Tešlai: | ||
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | kmynai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
2.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
3.
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
4.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Aisberg salotos
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Avokadas su varške
-
Valentino salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Salotos su menkėmis ir avokadais
-
Saldžiarūgštė pomidorų mišrainė
-
Egzotinės salotos
-
Gardžiosios vištienos salotos
Gaivios salotas su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Saldi raudonoji paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Kmynai
- Pipirai
- Vanduo
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržovės supjaustyti stambiais gabaliukais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
Iš miltų, vandens ir kmynų padaryti tešlą. (Ji turi būti grietinės konsistencijos).
Kiekvieną sūrio gabalelį pamirkyti tešloje ir kepti karštame aliejuje. Išimus, dėti ant popierinės servetėles, kad nuvarvėtu aliejus.
Visas daržovės sumaišyti, pridėti sūrio gabaliukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
alma
2016-02-03 21:22
O kur miltai?neivardinta kiek
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...