Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 2 vienetai | morkos |
| 2 saujos | ridikėliai |
| 1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų) |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintų) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | vyno actas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | česnako milteliai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Vasariškos salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Pipirnės salotos
-
Dietinės salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Gaivios salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Burokėlių salotos
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Morkų salotos
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
2 vienetai -
Ridikėliai,
2 saujos -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vyno actas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnako milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
