Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 2 vienetai | morkos |
| 2 saujos | ridikėliai |
| 1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų) |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintų) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | vyno actas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | česnako milteliai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Daržovių salotos
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
-
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Tuno salotos
-
Burokėliai su citrina
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Salotos "Ananasas"
-
Įdaryti obuoliai
-
Salotos
-
Bertos salotos
-
Morkų salotos
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
2 vienetai -
Ridikėliai,
2 saujos -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vyno actas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnako milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
