
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | morkos |
2 saujos | ridikėliai |
1 sauja | svogūnų laiškai (smulkintų) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (smulkintų) |
0.5 arbatinio šaukštelio | vyno actas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | česnako milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
3.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Krevečių salotos
-
Morkos ir ridikėlių salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Daržovių salotos
-
Ankštinių pipirų salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Cezario salotos
-
Gaivios salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Ispaniškos pomidorų salotos
-
Vaisių salotos su ryžiais
-
Vaisinės salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Silkės salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Agurklės salotos
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Salotos su grūdėta varške
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
2 vienetai -
Ridikėliai,
2 saujos -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 sauja -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintų,
1 arbatinis šaukštelis -
Vyno actas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnako milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname ridikėlių šakneles, sutarkuojame stambia tarka, sudedame į dubenį.
Morkas nulupame, sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome su ridikėliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus, uždedame ant salotų, arba galima iškart sumaišyti su salotomis. Apibarstome svogūnų laiškais. Jei visų salotų vienu kartu nesuvalgysite, tuomet pasilikite salotas ir padažą šaldytuve atskiruose indeliuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...