
Skaniosios Velykų kiškio salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kininis kopūstas |
250 gramų | vištienos filė |
250 gramų | ananasų |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | žemės riešutai |
1 valgomasis šaukštas | kedro riešutai |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | penkių pipirų mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir pakepinti keptuvėje kol vištienos kubeliai gražiai apskrus ir iškeps, tik neperskrudinkite.
2.
Kopūstą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą (galima rinktis ir konservuotą) supjaustyti kubeliais.
3.
Riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
4.
Kopūstą, ananasus, vištieną sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus, krapus ir išmaišyti. Viršų apiberti kepintais riešutais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurklių ir paprikų salotos
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Vasariškos salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Vaisių salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Labai skanios kopūstų salotos
-
Vaisių salotos
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Krevečių salotos su vyšniomis
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Graikiškos salotos (tikros)
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Avokadas su varške
-
Ankštinių pipirų salotos
-
Pekino salotos su tunu
Skaniosios Velykų kiškio salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kininis kopūstas,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų -
Ananasai,
250 gramų -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Žemės riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Kedro riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Penkių pipirų mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir pakepinti keptuvėje kol vištienos kubeliai gražiai apskrus ir iškeps, tik neperskrudinkite.
Kopūstą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą (galima rinktis ir konservuotą) supjaustyti kubeliais.
Riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
Kopūstą, ananasus, vištieną sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus, krapus ir išmaišyti. Viršų apiberti kepintais riešutais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...