
Skaniosios Velykų kiškio salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kininis kopūstas |
250 gramų | vištienos filė |
250 gramų | ananasų |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | žemės riešutai |
1 valgomasis šaukštas | kedro riešutai |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | penkių pipirų mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir pakepinti keptuvėje kol vištienos kubeliai gražiai apskrus ir iškeps, tik neperskrudinkite.
2.
Kopūstą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą (galima rinktis ir konservuotą) supjaustyti kubeliais.
3.
Riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
4.
Kopūstą, ananasus, vištieną sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus, krapus ir išmaišyti. Viršų apiberti kepintais riešutais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniosios cukinijų salotos
-
Sidabražolės
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Saldžios morkos
-
Žalios salotos
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Australiškos obuolių salotos
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Smaližių salotos
-
Gaivios salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Meliono ir alyvuogių salotos
-
Gaivios salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
Skaniosios Velykų kiškio salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kininis kopūstas,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų -
Ananasai,
250 gramų -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Žemės riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Kedro riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Penkių pipirų mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir pakepinti keptuvėje kol vištienos kubeliai gražiai apskrus ir iškeps, tik neperskrudinkite.
Kopūstą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą (galima rinktis ir konservuotą) supjaustyti kubeliais.
Riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
Kopūstą, ananasus, vištieną sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus, krapus ir išmaišyti. Viršų apiberti kepintais riešutais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...