Vištos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir iškepti keptuvėje.
Agurką ir morkas sutarkuoti plonais šiaudeliais. Sezamo sėklas truputį pakepinti sausoje keptuvėje.
Sumaišyti sojos padažą, actą, cukrų, sezamų aliejų ir sezamo sėklas. Užpilti ant morkų, agurkų ir vištienos, gerai išmaišyti. Skanaus!Labai gaivios salotos....
Morkų - agurkų salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 | agurkų |
| 3 | morkos |
| 1 | vištiena (krūtinėlė) |
| 1 | cukrus |
| 2 | sojos padažas |
| 2 | aliejaus (sezamo) |
| 2 | vyno actas (balto) |
| 1 | sezamas (sėklos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Salotos "Kačiukai"
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Skaniosios salotos
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Neringos salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Avokadų salotos
Morkų - agurkų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Agurkai,
1 -
Morkos,
3 -
Vištiena, krūtinėlė,
1 -
Cukrus,
1 -
Sojos padažas,
2 -
Aliejus, sezamo,
2 -
Vyno actas, balto,
2 -
Sezamas, sėklos,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir iškepti keptuvėje.
Agurką ir morkas sutarkuoti plonais šiaudeliais. Sezamo sėklas truputį pakepinti sausoje keptuvėje.
Sumaišyti sojos padažą, actą, cukrų, sezamų aliejų ir sezamo sėklas. Užpilti ant morkų, agurkų ir vištienos, gerai išmaišyti. Skanaus!Labai gaivios salotos....
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
