Ryškios salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | raudonasis kopūstas |
| 200 gramų | vištienos krūtinėlės |
| 1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėliai su citrina
-
Krevečių ir ananasų salotos
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Pipirnės salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Vegetariškos salotos
-
Skaniosios tuno salotos
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Cukinijų salotos su parmezanu
-
Gaivios salotos
-
Rabarbarų salotos su agurkais
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Salotos su pastarnoku
-
Salierų ir slyvų mišrainė
-
Gaivios salotos
-
Salotos su vištiena ir Pamelo greipfrutu
Ryškios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonasis kopūstas,
300 gramų -
Vištienos krūtinėlė,
200 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
