Australiškos obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | salierai (šaknys) |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | apelsinų sulčių |
| 200 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
| šiek tiek | salotos |
| 250 gramų | obuoliai |
| 2 vienetai | agurkų |
| 4 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirtus ir nuluptus salierus supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti obuolius bei agurkus, apšlakstyti apelsino sultimis ir viską sumaišyti. Dėti į pusdubenio vidurį, papuošti salotų lapais ir plonai atpjautais bei susuktais voleliu kumpio griežinėliais, pomidorų skiltelėmis. Po to gražiai užpilti majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Ropinės salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Morkos su garstyčiomis
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Morkų salotos su česnaku
-
Ryškioji mišrainė
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Ananasinė mišrainė
-
Gaivinančios salotos su feta sūriu
-
Gaivios salotos su vištiena
-
Krevetės su kivi
-
Ispaniškos salotos
-
Vasariškos salotos
-
Salotos „Vitaminas“
-
Kaliaropių salotos
-
Morkų salotos su agurkais
Australiškos obuolių salotos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai, šaknys,
2 vienetai - Majonezas
- Apelsinų sultys
-
Kiauliena, kumpis, virtas,
200 gramų - Salotos
-
Obuoliai,
250 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir nuluptus salierus supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti obuolius bei agurkus, apšlakstyti apelsino sultimis ir viską sumaišyti. Dėti į pusdubenio vidurį, papuošti salotų lapais ir plonai atpjautais bei susuktais voleliu kumpio griežinėliais, pomidorų skiltelėmis. Po to gražiai užpilti majonezu.
Reklama:
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-10-10 15:10
Tikrai puikios salotos.Kas megsta astriau,galima pipiru uzbarstyti.Nesvarbu,kokiu, pagal skoni. :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
