Šokoladiniai traškučiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.25 stiklinės cukrus
0.25 arbatinio šaukštelio cinamonas (maltas)
8 vienetai tortilija (15cm.)
0.25 stiklinės sviestas (tirpintas)
1 stiklinė juodojo šokolado (pusiau saldus, gabaliukai)
2 arbatiniai šaukšteliai taukai (kiaulių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1. Nedideliame inde sumaišykite cukrų ir cinamoną. Vieną kiekvienos tortiljos pusę ištirpintu sviestu; pabarstykite cukraus mišiniu. Supjaustykite kiekvieną tortilją į aštuonias dalis. Sudėkite pusę traškučių vienu sluoksniu 38x25x2,5 kepimo skardoje. Kepkite 180C orkaitėje 10 to 12 minučių arba kai kraštai truputį paruduos (traškučiai taps traškūs šiek tiek pastovėję).
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladiniai traškučiai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Nedideliame inde sumaišykite cukrų ir cinamoną. Vieną kiekvienos tortiljos pusę ištirpintu sviestu; pabarstykite cukraus mišiniu. Supjaustykite kiekvieną tortilją į aštuonias dalis. Sudėkite pusę traškučių vienu sluoksniu 38x25x2,5 kepimo skardoje. Kepkite 180C orkaitėje 10 to 12 minučių arba kai kraštai truputį paruduos (traškučiai taps traškūs šiek tiek pastovėję).
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.

Reklama:

Komentarai (4)


  • kepeja 2014-04-29 09:26

    buvo skanu , aciu


Daugiau receptų