Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | greipfrutai |
1 vienetas | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
10 gramų | kalendra |
2 valgomieji šaukštai | granatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
2.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
3.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
- Margoji mišrainė su majonezu
- Paprastos makaronų salotos
- Rūkytos žuvies salotos
- Tunų salotos
- Spalvingos salotos su jautiena
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- „Sužadėtinių“ salotos
- Salotos „Drakonas“
- Žalios salotos su silke
- Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
- Pagerintos graikiškos salotos
- Ryžiai su pievagrybiais
- Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
- Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
- Salotos su menkėmis
- Linos makaronų mišrainė
- Salotos su krabų lazdelėmis
- Sluoksniuota vištienos mišrainė
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Greipfrutai,
1 vienetas -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Kalendra,
10 gramų -
Granatai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...