Tunų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | acto (vyno) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus (saulėgrąžų) |
100 gramų | tunas (konservuotas) |
3 vienetai | salotos (lapai) |
50 gramų | pupelės (konservuotos) |
15 vienetų | alyvuogių (juodos) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | ciberžolė |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš aliejaus, cukraus, acto, garstyčių, citrinos sulčių, druskos, ciberžolės, pipirų padarykite padažą. Supjaustkite tuną, jei jis stambiais gabalais. Supjaustykite salotas juostelėmis. Susmulkinkite česnaką. Sumaišykite tuną, salotas, pupeles, česnaką, krapus, alyvuoges. Ant jų užpilkite paruošto padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cukinija su ančiuviais
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Pievagrybiai su svogūnais
- Makaronų salotos su kumpiu
- Karštos vištienos salotos
- Konservuotų grybų salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Valentino salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Baltos salotos su dešra
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Grybai salotų padaže
- Makaronai su papaja
- Lengvos pavasario salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
Tunų salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas, vyno
- Garstyčios, padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Krapai
- Cukrus
- Aliejus, saulėgrąžų
-
Tunas, konservuotas,
100 gramų -
Salotos, lapai,
3 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
50 gramų -
Alyvuogės, juodos,
15 vienetų - Citrinų sultys
- Druska
- Ciberžolė
- Pipirai, juodieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš aliejaus, cukraus, acto, garstyčių, citrinos sulčių, druskos, ciberžolės, pipirų padarykite padažą. Supjaustkite tuną, jei jis stambiais gabalais. Supjaustykite salotas juostelėmis. Susmulkinkite česnaką. Sumaišykite tuną, salotas, pupeles, česnaką, krapus, alyvuoges. Ant jų užpilkite paruošto padažo.
Reklama:
Komentarai (5)
-
as
2009-05-12 16:55
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-p :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :-p :-D :bloga: %-) %-) :bloga: %-) :bloga: :-p :-D :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...