Mėtinis agurkų šerbetas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai | agurkų |
6 vienetai | mėta (lapeliai) |
1 stiklinė | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | medus |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
1 | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
2.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
3.
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Kokosiniai rutuliukai
- Plakti ledai
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Citrinos drebučiai
- Žiemos skanumynas
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Braškumėlis
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Ledų ir bananų kokteilis
- Tinginių - tinginys
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Abrikosų laiveliai
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- „Baltosios gėlės“
- Bananinis tortas-pyragas
- Žele desertas
- Varškės desertas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Tiramisu
Mėtinis agurkų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Agurkai,
3 vienetai -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš vandens, mėtų lapelių, degtinės ir cukraus išvirkite sirupą ir jį atvėsinkite.
Agurkus susmulkinkite smulkintuvu (žievę galite palikti arba nulupti).
Agurkų tyrę sumaišykite su išvirtu sirupu, citrinos sultimis bei medumi ir sudėję į indelius ar indą dėkite į šaldikį
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...