1 vienetas | cukinija |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
50 mililitrų | pienas |
50 gramų | sūris |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
10 gramų | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
°C temp. orkaitėje 20 minučių.
Sknaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananų keksas
- Fantastika
- Keksas su razinomis
- Sūrio keksiukai
- Keksas su abrikosais ir razinomis
- ''Kiaušinukai''
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Keksiukai su braškiniu kremu
- Kivi keksiukai
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Pasukų keksiukai su uogomis
- Keksai su morkomis
- Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
- Šokoladinis keksas
- Kiaušinių keksiukai
- Obuolių keksas
- Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
Keksiukai su cukinijomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Cukinija,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
10 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukinija stambiai sutarkuoti. Sūris taip pat sutarkuoti ir sumaišyti su cukinija. Pridėti kiaušinius ir išmaišyti.
Sumaišyti miltus su manų kruopomis ir kepimo milteliais, pridėti prie cukinijos mases ir sumaišyti. Supilkite pieną, druską ir pipirus, supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite. Tešla turi būti grietines konsistencijos. Jei tešla per skysta, pridėti šiek tiek miltų, jei per tiršta - truputį pieno. Išdėstyti tešlą į formeles ir kepti įkaitintoje iki 180
°C temp. orkaitėje 20 minučių.
Sknaus.