Bulgariškos pupelių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | pupelės (baltosios) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (pjaustyti) |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė su kalakutiena
- Šviežių grybų salotos
- Tuno salotos
- Krabų mėsos ir grybų salotos
- Salotos su krabų lazdelėmis
- „Sužadėtinių“ salotos
- Burokėlių mišrainė
- Šilta mišrainė
- Salotos su jautiena
- Jautienos salotos
- Mišrainė "Mirgu-marga"
- Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
- Prancūziškos salotos
- Porų mišrainė su obuoliais
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Daržovių ir tuno salotos
- Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
- Krevečių ir makaronų salotos
- Lašišos nugarėlių salotos
- Jūros gėrybių salotos
Bulgariškos pupelių salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, baltosios,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Actas
- Pomidorų padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Žalumynai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...