šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
- Mišrainė „Sanpaulija“
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Burokėlių salotos
- Silkės salotos
- Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
- Silkė su burokėliais ir žirneliais
- Tuno salotos stiklinėse
- Jautienos salotos
- Lašišos nugarėlių salotos
- Mišrainė su lašiša
- Žuvies salotos su pomidorais
- Salotos su avokadu
- Salotos „Spark“
- Lengvos pavasario salotos
- Lašišos salotos
- Grybų salotos
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
- Sočioji mišrainė
Bulvių salotos
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.