Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Moliūgo salotos
-
Bulvių salotos daniškai
-
Rudenio salotos su silke
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Grybų mišrainė
-
Burokėlių salotos
-
Avokadų salotos
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Vištienos salotos
-
Rudmėsių salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Vištienos mišrainė
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Balta mišrainė
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Mišrainė "Meilė"
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
Bulvių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
