Svogūnų salotos
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas svogūnai (mėlynos)
1 vienetas svogūnai (paprasti)
2 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis kardamonas
3 valgomieji šaukštai cukrus ((cukranendrių))
2 valgomieji šaukštai sviestas ((kokosų))
1 lapas mėta (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.

Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Svogūnų salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.

Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų