Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.

Svogūnų salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | svogūnai (mėlynos) |
1 vienetas | svogūnai (paprasti) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus ((cukranendrių)) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kokosų)) |
1 lapas | mėta (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Paprastos makaronų salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Gysločių lapų salotos
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Bulvių salotos
-
Raudona mišrainė
-
Sveikuolių salotos
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Iceberg salotos su vištiena
Svogūnų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Svogūnai, mėlynos,
1 vienetas -
Svogūnai, paprasti,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, (cukranendrių),
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (kokosų),
2 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežios,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...