Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Svogūnų salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 1 vienetas | svogūnai (mėlynos) |
| 1 vienetas | svogūnai (paprasti) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kardamonas |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus ((cukranendrių)) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kokosų)) |
| 1 lapas | mėta (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Silkės tortas
-
Širdžių salotos
-
Makaronų salotos
-
Pekino salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Krevečių salotos su padažu
-
Salotos su alyvuogėmis
-
Vilniaus pianinas
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Agurkų salotos iš Kinijos
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Gelteklių salotos
Svogūnų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Svogūnai, mėlynos,
1 vienetas -
Svogūnai, paprasti,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, (cukranendrių),
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (kokosų),
2 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežios,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
