Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.

Svogūnų salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | svogūnai (mėlynos) |
1 vienetas | svogūnai (paprasti) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus ((cukranendrių)) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kokosų)) |
1 lapas | mėta (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiškos salotos
-
Vištienos salotos
-
Vinigretas
-
Grybų salotos
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Gardžioji makaronų mišrainė
-
Bulvinė mišrainė
-
Ankštinių pipirų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
-
Kiaušinių salotos
-
Krevečių ir krabų lazdelių salotos
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
PAVASARIO salotos
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Salotos su lašiša
-
Gaivios salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Bertos salotos
Svogūnų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Svogūnai, mėlynos,
1 vienetas -
Svogūnai, paprasti,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, (cukranendrių),
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (kokosų),
2 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežios,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...