Kopūstus, morką, svogūną sutarkuoti stambia tarka. Česnako skilteles susmulkinti. Viską išmaišyti su aliejumi, actu, cukrumi ir žiupsneliu druskos (ragaukite, kiek kam skmaniau).
Skanaus.

Lietuviškos kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | kopūstai |
1 vienetas | morkos (nedidelė) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejus |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su pastarnoku
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Lengvos pavasario salotos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Tuno salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Kalmarų puota
-
Salotos su pupelėmis
-
Porų salotos
-
Meliono ir alyvuogių salotos
-
Bulvių salotos
-
Raudona mišrainė
-
Prahos salotos
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Salotos ananase
-
Rusiška mišrainė su grybais
Lietuviškos kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kopūstai,
300 gramų -
Morkos, nedidelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Saulėgrąžų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus, morką, svogūną sutarkuoti stambia tarka. Česnako skilteles susmulkinti. Viską išmaišyti su aliejumi, actu, cukrumi ir žiupsneliu druskos (ragaukite, kiek kam skmaniau).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...