
Salotos su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
400 gramų | kopūstai (žiediniai) |
1 pundelis | špinatai |
1 pundelis | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
2.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių salotos su ryžiais
-
Pomidorų salotos
-
Aguročių salotos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Gaivios salotos
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Skaniosios tuno salotos
-
Agurkų salotos
-
Ropinės salotos
-
Obuolių ir salierų salotos
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Ananasinės salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Smaližių salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
Salotos su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Kopūstai, žiediniai,
400 gramų -
Špinatai,
1 pundelis -
Bazilikas,
1 pundelis -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai