Salotos su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
400 gramų | kopūstai (žiediniai) |
1 pundelis | špinatai |
1 pundelis | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
2.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Cezario salotos
- Aguročių salotos
- Gaivios daržovių salotos
- Vaisių salotos
- Salotos iš ridikėlių
- Paprastos, bet skanios salotos
- Kiaulpienių lapų salotos
- Salotos „Antikvaras“
- Sveikos salotos
- Bertos salotos
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Sveikuolių salotos
- Obuolių ir salierų salotos
- Pupelių daigų ir agurko salotos
- Žalios salotos
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
- Mišrainė su avokadu
Salotos su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Kopūstai, žiediniai,
400 gramų -
Špinatai,
1 pundelis -
Bazilikas,
1 pundelis -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai