
Salotos su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
400 gramų | kopūstai (žiediniai) |
1 pundelis | špinatai |
1 pundelis | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
2.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Salotos ananase
-
Ankštinių pipirų salotos
-
Salotos su mandarinais ir riešutais
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Pankolių salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Sveikos salotos
-
Krevečių salotos su avokadu
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Agurkų salotos
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Vaisių salotos su ryžiais
-
Sveikos salotos
-
Tuno salotos
Salotos su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Kopūstai, žiediniai,
400 gramų -
Špinatai,
1 pundelis -
Bazilikas,
1 pundelis -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai