
Salotos su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
400 gramų | kopūstai (žiediniai) |
1 pundelis | špinatai |
1 pundelis | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
2.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maistingos ir vasariškos salotos
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Silkė su obuoliais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Salotos su menkėmis ir avokadais
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Ananasinės salotos
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Agurklės salotos
-
Kopūsto raudonosios salotos
Salotos su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Kopūstai, žiediniai,
400 gramų -
Špinatai,
1 pundelis -
Bazilikas,
1 pundelis -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai