
Salotos su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
400 gramų | kopūstai (žiediniai) |
1 pundelis | špinatai |
1 pundelis | bazilikas |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
2.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Mišrainė su avokadu
-
Ryškios salotos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Pekino salotos su tunu
-
Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
-
Kalmarų salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
-
Pomidorų salotos
-
Gaivios cukinijų - agurkų salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Greitos salotos
-
Plūdenos salotos
-
Gaivios salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
Salotos su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Kopūstai, žiediniai,
400 gramų -
Špinatai,
1 pundelis -
Bazilikas,
1 pundelis -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai