Salotos su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 400 gramų | vištiena (file) |
| 300 gramų | grybai |
| 400 gramų | kopūstai (žiediniai) |
| 1 pundelis | špinatai |
| 1 pundelis | bazilikas |
| 1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
2.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Salotos „Antikvaras“
-
Salotos drebučiuose
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Gaiviosios salotos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Pekino salotos
-
Gaivios salotos
-
Salierų salotos
-
Salotos „Vitaminas“
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Daržovių salotos
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Slovakiškos kopūstų salotos
-
Iškylos salotos su avinžirniais
-
Ryškioji mišrainė
-
Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
-
Krevečių salotos su vyšniomis
Salotos su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Kopūstai, žiediniai,
400 gramų -
Špinatai,
1 pundelis -
Bazilikas,
1 pundelis -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių. Pridėti sojų padažo ir troškinti pora minučių.
Žiedinius kopūstus išvirti pasūdytame vandenyje. Grybus, vištieną, kopūstus, baziliko bei špinato lapus sumaišyti. Gardinti druska, pipirais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai