Žalioji mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4000 gramų | agurkų |
| 1 stiklinė | aliejaus |
| 1 stiklinė | acto |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 0.25 stiklinės | druska |
| 6 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dietinės salotos
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Salotos "ale cezaris"
-
Gaivios salotos
-
Gaivios salotos
-
Gaivios cukinijų - agurkų salotos
-
Smaližių salotos
-
Sidabražolės
-
Sveikuolių salotos
-
Pavasarinės salotos
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Salotos su slyvomis
-
Agurklių ir paprikų salotos
-
Bertos salotos
-
Avinžirnių salotos
-
Salotos su pastarnoku
-
Olgos salotos
-
Gaivios salotos su vištiena
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
Žalioji mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
4000 gramų -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1/4 stiklinės -
Česnakas,
6 skiltelės - Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
