
Žalioji mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4000 gramų | agurkų |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.25 stiklinės | druska |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Gysločių lapų salotos
-
Krevečių ir ananasų salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Gaiviosios salotos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Įvairių daržovių salotos
-
Gaivios salotas su sūriu
-
Olgos salotos
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Tuno salotos
-
Pomidorų salotos
-
Kalmarų salotos
-
Raktažolių salotos
-
Salotos "ale cezaris"
-
Pavasarinės salotos
-
Skaniosios salotos
Žalioji mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
4000 gramų -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1/4 stiklinės -
Česnakas,
6 skiltelės - Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...