šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
1 litras | ananasų (konservuoti) |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | apelsinų |
šiek tiek | imbieras (marinuotas) |
0.8 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | salotos |
3 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Liežuvio salotos
- Silkė vyno padaže
- Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
- Morkų - agurkų salotos
- Burokėlių salotos su porais
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Salotos „Sniegena“
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Sluoksniuota vištienos mišrainė
- Jautienos mišrainė
- Tuno salotos
- Balta mišrainė
- Pomidorų ir dešrelių salotos
- Mišrainė „Sanpaulija“
- Silkė su troškintomis morkomis
- Mišrainė su antiena ir pupelėm
- Mišrainė krepšelyje
- Salotos „Vištiena su kompanija“
- Burokėlių salotos
Japoniškos salotos
- Paruošimo laikas:
- Citrinų sultys
- Druska
-
Ananasai, konservuoti,
1 litras -
Pomidorai,
3 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai - Imbieras, marinuotas
-
Cukrus,
4/5 arbatinio šaukštelio - Salotos
-
Grietinėlė, 35%,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ananaso gabalėliai, nestambiai supjaustyti pomidorai, per pusę perpjautos apelsino skiltelės (be sėklų), smulkiai supjaustytas imbieras sumaišoma su cukrumi, druska, citrinos sultimis ir įdedama į šaldytuvą. Prieš patiekiant, viskas sudedama ant gražiai dubenyje suklotų salotų lapelių ir apipilama grietinėlės, citrinos sulčių, druskos ir cukraus mišiniu.
Komentarai (7)
-
Shunn
2010-12-10 21:40
Aš dvejojau irgi su ta grietinėle ir citrina. Bet skonis nuostabus. The best salads ever. Skanesnių dar neragavau.
Ir estetinis vaizdas geras.
-
INGA
2009-11-10 12:28
:bloga: :super: :super: :super: :-D U
-
jurgita
2009-09-24 12:53
nuo kada japonai valgo salotas su grietine?????? ir apipilus grietinele ir dar citrinos sultimis zinot kas gausis?