Spalvingos makaronų salotos
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Spalvingąsias makaronų salotas galima valgyti vienas, arba patiekti su pagrindiniu patiekalu. Šiose salotose dar puikiai derėtų fetos sūris. Spalvingąsias makaronų salotas galima valgyti vienas, arba patiekti su pagrindiniu patiekalu. Šiose salotose dar puikiai derėtų fetos sūris. Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų makaronai
1 vienetas geltonosios paprikos
1 vienetas avokadų
0.5 vieneto mango (mažiau prinokusio)
1 sauja pomidorai (geltonų slyvinių ar vyšninių)
1 sauja vyšninių pomidorų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio džiovintas bazilikas
2 žiupsneliai juodieji pipirai
2 žiupsneliai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Makaronus išverdame, reikia, kad makaronai būtų šiek tiek kietesni. Po to makaronus supilame į sietelį, perplauname šaltu vandeniu, paliekame nuvarvėti ir sudedame į dubenį.
2.
Papriką supjaustome juostelėmis, mangą nulupame ir supjaustome juostelėmis, avokadą nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Visas daržoves sudedame į dubenį su makaronais, pagardiname prieskoniais, druska pagal skonį, apipilame alyvuogių aliejumi ir atsargiai išmaišome. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Spalvingos makaronų salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Spalvingąsias makaronų salotas galima valgyti vienas, arba patiekti su pagrindiniu patiekalu. Šiose salotose dar puikiai derėtų fetos sūris. Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Makaronus išverdame, reikia, kad makaronai būtų šiek tiek kietesni. Po to makaronus supilame į sietelį, perplauname šaltu vandeniu, paliekame nuvarvėti ir sudedame į dubenį.

  2. Papriką supjaustome juostelėmis, mangą nulupame ir supjaustome juostelėmis, avokadą nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais.

  3. Visas daržoves sudedame į dubenį su makaronais, pagardiname prieskoniais, druska pagal skonį, apipilame alyvuogių aliejumi ir atsargiai išmaišome. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų