Salotos iš brokolių su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 vieneto | brokoliai |
| 1 vienetas | imbieras |
| 1 vienetas | vištiena (filė) |
| 0.5 vieneto | pipirai (čili) |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
2.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
3.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
4.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Graikiškos salotos (tikros)
-
Sveikuolių salotos
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Gaivios salotos su mocarela
-
Sveikuolių salotos
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Krevečių salotos su vyšniomis
-
Lengva mišrainė
-
Krevečių salotos su avokadu
-
PAVASARIO salotos
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Veršienos su granatais salotos
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Pekino salotos
-
Žaliai geltonos salotos
-
Sidabražolės
Salotos iš brokolių su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 vienetas -
Vištiena, filė,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
