1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | brokoliai |
1 vienetas | imbieras |
1 vienetas | vištiena (filė) |
0.5 vieneto | pipirai (čili) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cezario salotos
- Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
- Veršienos su granatais salotos
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Petražolių ir parmezano sūrio salotos
- Burokėlių ir žirnelių salotos
- Daniškos salotos
- Meliono ir alyvuogių salotos
- Maistingos ir vasariškos salotos
- Daržovių salotos su Mozarella sūriu
- Pupelių daigų ir agurko salotos
- Salotos drebučiuose
- Gaiviosios brokolio salotos
- Porų mišrainė su obuoliais
- Kriaušės su pupelėmis
- Gelteklių salotos
- Sveilkuolių salotos
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Tuno salotos
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
Salotos iš brokolių su vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 vienetas -
Vištiena, filė,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.