1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | brokoliai |
1 vienetas | imbieras |
1 vienetas | vištiena (filė) |
0.5 vieneto | pipirai (čili) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Klasikinės graikiškos salotos
- Gaivios salotas su sūriu
- Maistingos ir vasariškos salotos
- Traškios salotos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Skaniosios Velykų kiškio salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
- Salierų salotos su obuoliais
- Iškylos salotos graikiškai
- Korėjietiškos morkos
- Pomidorų-agurkų salotos
- Kopūstų su majonezu salotos
- Agurklių ir paprikų salotos
- Avokado salotos su riešutais
- Šviežių kopūstų salotos
- Krevečių salotos su avokadu
- Meliono ir alyvuogių salotos
- Dietinės salotos
Salotos iš brokolių su vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 vienetas -
Vištiena, filė,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.