Salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 gūželė | salotos |
| 1 vienetas | agurkų |
| 0.5 vieneto | paprika |
| 1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
| 1 sauja | alyvuogių |
| 100 gramų | sūris (feta) |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| 4 vienetai | pievagrybiai (jauni) |
| 1 sauja | krapai |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
| šiek tiek | graikiniai riešutai (malti (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
2.
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
3.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų salsa
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Salotos su pastarnoku
-
Korėjietiškos morkos
-
Saldžios morkos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Ryškios salotos
-
Gaivios salotos su vištiena
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Vaisių salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
-
Iškylos salotos su morkomis
Salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos,
1 gūželė -
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika,
0.5 vieneto -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Sūris, feta,
100 gramų - Dižono garstyčios
- Alyvuogių aliejus
-
Pievagrybiai, jauni,
4 vienetai -
Krapai,
1 sauja - Dižono garstyčios
- Graikiniai riešutai, malti (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas daržoves, pievagrybius ir sūrį supjaustyti (maišyti nereikia).
Į nedidelį indelį pilti alyvuogių aliejaus, išspausti šviežių citrinos sulčių, įdėti maltų graikinių riešutų, pagardinti druska, mėgiamais pipirais ir mišinį išmaišyti.
Į lėkštę sluoksniai dėti salotas. Dėti salotas, tada agurkus, papriką, sūrį, svogūną, barstyti smulkintus krapus, o aplink išdėlioti pievagrybius, ant viršaus dėti alyvuoges. Salotas pagardinti paruoštu padažu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
