Aguročių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | agurkų (ilgavaisis, jaunas) | |
šiek tiek | krapai | |
6 gabalai | cukinija (geltonas) | |
6 gabalai | paprika (raudona) | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | druska (jūros) | |
šiek tiek | pipirai (juodi) | |
Užpilui: | ||
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Agurotį supjaustyti labai plonais griežinėliais.
2.
Iš paminėtų ingridientų sumaišyti užpilą, įspausti skiltelę česnako.
3.
užpilti ant aguročio griežinėlių, užberti dalį smulkintų krapų., palaikyti šaltai 4-5 valandas
4.
Patiekiant užberti likusius smulkintus krapus, puošti gabalėliais geltonos cukinijos ir raudonos paprikos.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salierų salotos su obuoliais
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Dietinės salotos
- Salotos iš brokolių su vištiena
- Rudenėlio salotos su moliūgu
- Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Iškylos salotos su morkomis
- Vasariškos salotos
- Cezario salotos
- Labai skanios kopūstų salotos
- Sveilkuolių salotos
- Žirnelių - salierų salotos
- Obuolių ir salierų salotos
- Kalmarų salotos
- Ankštinių pipirų salotos
- Gaivinančios salotos su feta sūriu
- Mango ir kopūsto salotos „Prieš miegą“
- Šviežių kopūstų salotos su morkomis
- Salotos su vištiena
Aguročių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Agurkai, ilgavaisis, jaunas,
1 vienetas - Krapai
-
Cukinija, geltonas,
6 gabalai -
Paprika, raudona,
6 gabalai -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska, jūros
- Pipirai, juodi
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį supjaustyti labai plonais griežinėliais.
Iš paminėtų ingridientų sumaišyti užpilą, įspausti skiltelę česnako.
užpilti ant aguročio griežinėlių, užberti dalį smulkintų krapų., palaikyti šaltai 4-5 valandas
Patiekiant užberti likusius smulkintus krapus, puošti gabalėliais geltonos cukinijos ir raudonos paprikos.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...