
Salotos iš ridikėlių
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | ridikėliai |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos
-
Salotos su grūdėta varške
-
Sveikos salotos
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Cezario salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Avinžirnių salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Žirnelių - salierų salotos
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Salotos „Antikvaras“
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Graikiškos agurkų salotos
-
Avokado salotos su riešutais
-
Salotos su keptais pankoliais
Salotos iš ridikėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai,
300 gramų -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų - Krapai
- Druska
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...